De koerier voor uw transport!

Na jarenlange ervaring in de zakelijke markt bieden wij onze expertise nu ook in de particuliere markt. Deze koeriersdiensten zijn bijzonder handig wanneer u bijvoorbeeld uw Marktplaats-aankoop getransporteerd wilt hebben. Onze MLDD Koerier is dé ideale veilingsite koerier voor uw waardevolle aankopen.

U hebt een aankoop gedaan op een veilingsite en u wilt deze goederen zo snel mogelijk in huis hebben? Dan is de MLDD Koerier een uitstekende oplossing. Deze koeriersdienst zorgt voor een veilig transport van uw veilingsite aankoop naar uw adres.

De MLDD Koerier kan ook ingezet worden als u bijvoorbeeld iets belangrijks vergeten bent op uw vakantieadres. U wilt dan niet een aantal uren heen en weer rijden, maar onbezorgd genieten van uw vakantie. Dat kan door de MLDD Koerier te gebruiken om de vergeten spullen te vervoeren naar uw vakantieadres.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak of een offerte. Vul het formulier onder het kopje “OFFERTE AANVRAAG” zo goed mogelijk in en u ontvangt dezelfde dag nog een response van ons kantoor!

Gelieve een telefonische contact? belt u dan met onderstaand nummer

24 uur per dag 7 dagen per week!

06-13 15 90 14 of 0314 – 75 50 62